Vi är trötta, på deras översittarstil

Blev en mobilblogg.. Hann inte med att blogga hemma! Är på väg mot Luleå där jag blir typ hela helgen! Film-maraton med några söta.
Men ja, eftersom det bara blev mobil blogg så får ni ingen långt inlägg haha.
Men puss på er!


baby you're a fire work

har haft nationella talet idag, gick väl faktiskt helt ok! sen for jag hem och sov ett tag, var så jääävla trött. sen var jag med min älskling och åkte buss med hans mor. sen jobbade jag lite matte och städade. nu väntar jag på att karatefylla ska börja! kan hända att jag uppdaterar lite dåligt i veckan, har väldigt mycket matte. men ja.. har iaf funderat lite mer på vad jag ska ha för tatuering sen när jag ska tatuera mig. funderar på att jag och mamma ska tatuera in varsin uggla någonstans. håller fortfarande på en uggla iaf haha. älskar ugglor, så jävla vackra! och mamma gör också det. så passar nog bra för oss! men ja, har tänkt gå och borst tänderna nu så att jag är klar till karatefylla börjar. ska sova nästan direkt efteråt, åker 6.45 imrn på morgenen.... kommer vara död haha. men ja, godnatt på er!

i wanna be a billionaire so fucking bad

har suttit och kolla på massa kläder och väskor och skor osv på nätet idag, och kommit fram till att man måste bli rik haha. vill åka till new york!! gå på victoria secret bland annat. åååh, jag jag vill det. men ja, dock så tar jag heldre kärlek än pengar! ;) men har faktiskt börjat bli extremt trött så ska nog lägga mig och se tv!
hahahhaha
Godnatt

don't argue with an idiot

"Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference."
Don’t argue with idiots. They drag you down to their level and beat you with more experience.ef
efter en jävligt lång skoldag, agerade jag flytthjälp åt emma, fick även ut lite ilska igår, var jävligt skönt haha. sen när jag väl kom till boden igen åkte jag hem och åt middag, bytte kläder och så sen for jag iväg igen till linn (och nu mera emmas hem också haha) och var med henne och emma. kom hem vid ett kanske. ikväll hade jag dock bara tänkt vara hemma. måste plugga matte som bara den! men nu är jagleds på den här jävla snön och slasket. nu är det banne mig dagsatt det blir varmt!
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.
Don’t argue with idiots. They drag you down to their level and beat you with more experience.

sv nationella tal

har övet till mitt nationella tal imrn, är inte nervös ännu, för försöker att ine tänka så mycket på att jag faktiskt ska läsa upp det för hela klassen sen.. imrn. men imrn lär väl nervositeten sätta igång haha ;) nä men idag har jag väl mest varit i skolan och gormat med emma. sen fick jag åka hem tidigare och öva på nationella hemma istället. så har väl mest gjort det. känns ändå skönt att jag ska göra bort det imrn, så slipper jag tänka på det och kan fokusera på matten och att faktiskt kunna göra annat kul haha. men just nu är skolan prio ett. vill gå ut ettan men E i matte och så bra som möjligt i resten. nu ska jag ta mig något att äta! sen 21.55 börjar ju fråga olle! och det ska jag se haha. men ja, ha det bra, och sorry för lite ointressanta grejer som plugg och så haha. men det är mest det jag gör nu på dagarna, så ja. what to do, what to do?

it's funny cuse it's true

haha, jag och emma satt och pratade för någon dag sen och då kom vi fram till att låten ''you better die young'' av nomy, är så jävla sann. de som kanske ser bra ut nu, men beter sig om att dom är 12 hela livet. tror att dom kan behanlda folk hur som helst och som bara tänker på sig själv. deras tid är liksom från barnsben och fram till gymnasiet kanske, sen börjar det liksom ta slut. för folk kommer inte orka med dom tillslut. men ja, ska försöka sluta med dessa jävla bittra inlägg, vet själv när man läser en blogg som i princip bara handlar om hur mycket andra människor gör fel osv. tråkigt.
Hey little girl on your way to class
Loved by all cause you got that ass
Cutest eyes and the greatest smile
For a year for a time for a little while

Somebody told me that you got old
Looking for someone thats made of gold
Hey little girl on your way to class
In a year they'll be gone cause you are an ass

No one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

lite djupa grejer haha.

helt ärligt talat, så ja. nu ska jag bli seriöst här ett tag.
något som jag funderat över är att de som inte känner mig tror att jag är en tyst tjej. och ja, ibland så kan jag vara det. men när jag känner mig bekväm med någon, paratar jag hur mycket som helst. och jag är inte så tyst och försiktigt som jag verkar. så båda är väl sant till en viss del. men det dom som känner mig glömmer bort ibland, är just det. att jag ibland är rätt försiktig och inte riktigt alltid säger ifrån. så folk har rätt lätt att trampa på mig, typ ta mig för givet och liksom tänka ''men det gör inget, hon blir ändå inte sur'' eller nå sånt. och ibland blir det jävligt frustrerande. för när jag väl säger ifrån, så nekar vissa att de ens gjort något. för ja, jag är rätt naiv ibland. och jag vill oftast tro på det som de säger. men vissa gör det jävligt svårt. så på endel människor har jag som gett upp hoppet på att det någonsin kommer att ändras, det har inte speciellt bra förutsättningar för det iaf. och något som är säkert, är att jag klarar mig väldigt fint på egen hand. jag vet vilka som är mina riktiga vänner, och vilka jag kan lita på. jag vet vilka som jag inte kan förvänta mig nästan något från. vilka som bara tänker på sitt eget bästa, och aldrig liksom ger rum till någon annan. och även om det är få som man faktiskt kan lita på, håller jag mig hellre till dom än att försöka med någon som bara tänker på sig själv. men det som de här personerna glömer bort är att jag faktiskt kan stå upp för mig själv, och att jag inte ger mig. har alltid gått min egen väg. och de kommer jag fortsätta med.
jag vet egentligen inte vad jag vill säga med det här. men ja, nu vet ni iaf haha.
bilden är från google haha.

worst day ever

nä men nu ska vi inte vara sånna. men nä, dagen har inte varit bra alls, men skit samma. nu är jag hemma och ska ta tag i lite skolarbete. tänkte ta och börja med historian så man gjort bort det. sen ska jag skriva sv. nationella talet.. tänkte skriva om hur man som liten liksom sätts ihop med folk, som man kanske egentlien inte alls passar att umgås med.. tex pga att man bor grannar, man går i samma skola eller att ens föräldrar typ känner varandra och hur relationen sedan förändras ju äldre man blir. haha, lite tråkigt, jag vet.. men jag kom som inte på något annat som jag kunde skriva om och sedan kunna prata om i 4 min.. vet dock inte riktigt om jag får ihop 4 min på det här heller. men ja, vi ser ju.
sen om jag hinner åker jag kanske iväg med kristoffer till hans mamma och fikar.. men det beror helt på vad klockan hinner bli innan jag är klar. men ska sätta igång nu!

allergic to bitches


tillbaka till verkligheten

måndag igen, efter en veckas skönt lov. så tråkigt. skoldagen gick rätt segt, fick massa info om nationella i svenska osv. just nu letar jag efter och öva en text att läsa upp på röst-lektionen imrn. måste nog skynda mig att göra det så jag hinner göra något annat. ska upp tidigt imrn, såå jobbigt haha. en är det ju karatefylla ikväll, det måste man ju se! men ska nog sätta igång nu! uppdaterar kanske senare!

torsdag

har bakat och jobbat matte hela dagen, och ska nu snart hoppa in i duschen och försöka hinna jobba lite mer! är långt ifrån redo för prov.
sen måste jag pack också, åker ju iväg mot bäckmark någon gång imrn, ska fira kristoffer där.  ska bi skönt att komma hemifrån litegranna, slippa tänka på massa skolarbete och så haha! sen känns det ju som att lovet är över helt sjukt mycket för tidigt. har ju knappt hunnit vara ledig!? en vecka är alldelens för lite. men sen är det ju faktiskt inte så super länge kvar till sommar lov! och sommar haha, lääängtar.
nu ska jag hoppa in i duschen!

när man har lite att göra:)

10 saker jag tycker om:
Min säng.
Håkan Hellström.
Soliga förmiddagar.
Långsamma promenader med fina vänner.
Att resa.
Min pojkvän.
Att fotografera.
Att åka tåg.
Fina klänningar.
Julafton.
9 saker jag tycker mindre om:
Att vara uttråkad.
Åka bil.
"Dageninnanprov - ångest".
Sjukdommar.
Bra serier som tar slut.
När min katt släpar in levande och döda djur.
Mitt hår.
Att studiebidraget tar slut alldelles för fort.
Torrt nagellack.
8 bloggar jag läser:
Olof.
Ouryoungdays.
Maja och Petronella.
Fotoexplosion.
Sabina.
Rebecca.
Lisa.
Anton.
7 saker jag vill göra i framtiden:
Ta studenten.
Resa jorden runt.
Vara lycklig.
Bo tillsammans med den jag älskar.
Ha ett bra jobb.
Flytta långt här ifrån.
Resa ännu mer.
6 filmer jag tycker om:
The Last Song.
Kenny Starfighter.
The Notebook.
The Boy in the Striped Pyjamas.
Hitta Nemo.
Dirty Dancing.
5 saker jag är rädd för:
Spöken och annat onaturligt.
Att förlora någon nära.
Mörker.
Oändligheten.
Daggmaskar.
4 ord som beskriver mig:
Envis.
Drömmande.
Lycklig.
Lat.
3 saker jag ser fram emot:
Imorgon.
Dagen efter det.
Dagen efter den dagen.
2 snygga kändis-killar:
Johnny Depp.
Luke Pritchard.
1 bra låt:
The A Team - Ed Sheera10 saker jag tycker om:
10 saker jag tycker om:
min pojkvän
att se på film
the first aid kid♥
sommar
när man har jobbat för något, sedan lyckas
att fotografera
rita/måla och typ allt annat i samma stuk
när man har ett nytt favoritplagg
desperate housewifes
h&m's fashion against aids 2012


9 saker jag tycker mindre om:
dagen innan ett prov
när en sjukt bra serie slutar
att ha tandställning, rätt jobbigt faktiskt haha
när folk säger att det är fint med kurvor, men fult att vara för smal. finns liksom inget rätt eller fel.
när det är kallt och blött ute
när man inte hittar något att ha på sig
att städa
att sova själv, inte lika varm och mysigt!
när man har för höga krav på sig själv

8 saker jag vill göra i framtiden:
tatuera mig
få körkort
gå ut skolan
jobba med något jag tycker om
resa till new york, london, thailand och andra länder
köpa ett par jeffrey campbell-skor och gå loss hos victoria secret!
typ få barn, när jag blir gammal haha


7 filmer jag tycker om:
friends with benefits
burlesque
abduction
no strings attached
love and other drugs
i rymden finns inga känslor
dear john


6 saker jag är rädd för:
mörker, ibland iaf haha
att någon nära en ska bli sjuk/dö
spindlar
typ att inte komma någonstans i livet
att skolan ska gå åt faan
att typ bli ensam kanske? vet inte riktigt haha

5 ord som beskriver mig:
drömmande
glad
lat haha
försiktig
snäll kanske? haha

4 saker jag ser fram emot:
sommarlov
stockholmsresa till sommaren!
fåstudiebidraget
fredag

3 snygga kändis-killar:
joel kinnaman
channing tatum
justin timberlake haha

2 bra låtar:
rebecca ferguson - nothings real but love
gotye, kimbra - somebody that i jused to know

1 bra hemsida:
weheartit♥

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3646225/amaandaaeeriksson?claim=s6fab5f6ek5">Följ min blogg med Bloglovin</a>

hello

har bytt blogg nu. kände att det var dags nu, eftersom jag tänkt byta till blogg.se hur länge som helst.
hade ork nu att göra en design, så jag körde på det haha. har iaf varit i luleå idag, fick med mig ett par lösögonfransar, ett halsband, en tidning, en tatueringsbok och nå sockar haha. och en massaaa godis till helgen! ska snart basta, sen tror jag att jag ska se på film/tv och pyssla lite med tennarmband och så. ska börja göra mig i ordning nu, så jag kanske uppdaterar ikväll/imrn!
dagens outfit.

RSS 2.0