Jag har vakat många nätter

har sovmorgon imrn till klockan 10, fast resten av klassen börjar 8.20! så skönt. en stor fördel med att redan läst svenska och engelska haha! sen slutar jag 10.50.. jag vet, vafan ska jag dra mig till skolan för haha? svaret är, matematik. sen när jag slutat åker jag på ikea mest troligt! och på lördag till jokkmokk. ska iaf lyxa till det lite och stanna uppe lite längre ikväll haha ;) går och lägger mig 22-23 nästan varje kväll haha! men vafan, jag är såå jävla kvällstrött haha ;) haft kök hela dagen idag iaf! har gjort pannacotta med hallonsås, chokladmousse, glass (eller ja, parfait som det kallas) och sandwish! bilder finns i mitt långa inlägg där nere! kan ju passa på att säga att jag skiter i om någon tycker det är ointressant! i så fall, fortsätt bara inte läs! ;D ska iaf gå och ta nå ''kvällsmat''! ;) puss och kram!
oretusherade och fina bilder på mig haha ;) den nedre bilder är en dagens outfit-bild från igår haha :)

jag är lyckligare nu

ja ni, mycket har hänt på den senaste tiden. bland annat har jag slutat på ENP nu och börjat på björknäs istället på restaurang och livsmedels. kristoffer har helt hastigt och oplanerat flyttat till jokkmokk och börjat skola där. har börjat umgås med min fina vän melinda mer nu också! har lärt känna många trevliga personer på kort tid nu, och jag mår just nu riktigt bra. har tänkt njuta så länge det varar!
 
att jag bytt skola har hjälpt mig såå mycket att komma upp på fötter igen. jag har inte alls känt mig bekväm på ENP. missförstå mig inte. jag säger inte att det är en dålig skola, jag vet många som trivs där skit bra! och min klass var inte dålig. finns många där som jag kommer sakna jätte mycket! men av andra anledningar har jag inte mått bra av att gå där. inte alls. jag har trippat på tå och varit så rädd att göra minsta lilla fel. jag känner inte att jag kunnat vara mig själv och bli accepterad av alla. det, + att det gått dåligt i skolan och att jag gått helt fel linje, gjorde att jag bytte. jag har vanligt vis inte svårt vara mig själv. men av olika anledningar så har det blivit så. att få starta på nytt i en ny klass har gjort skit mycket för mig. jag trivs mycket bättre på en stor skola dessutom. och jag känner just nu, att jag skiter i vad alla tycker om mig.
 
jag har aldrig egentligen brytt mig så mycket i vad folk tycker om mig. men folk som stått mig nära, har jag såklart brytt mig i vad de tycker. alltså inte på så sätt att jag typ låssas vara någon jag inte är. jag har alltid blivit accepterad för den jag är så har inte haft det problemet fören för typ ett och ett halv år sedan. då, helt plötsligt. jag tänker dock inte gå in på vad det handlar om. men iaf, så genom att byta skola känner jag nu att jag jag skiter i andra. kanske låter själviskt nu, fast jag tycker dock inte att det är nå fel med det här. men jag kommer börja tänka på mig själv nu, men än andra ett tag. jag kommer göra saker som får  MIG att må bra. därför har jag nu börjat sortera ut personer i mitt liv som inte får mig att må bra.
 
sen har min jag min älskade vän melinda, som alltid ställer upp! hon har funnits där för mig sen vi gick på dagis som en äckta vän. jag kan alltid lita på henne. hon är nog min allra finaste vän. vi har roligt med varandra och vi är rädda om varandra! tack, för att du är du!♥
 
vet inte om ni undrar hur det känns att kristoffer har flyttat nu? kan ta det iaf haha! jag tycker att det är skit bra. för jag känner mig aldrig så kär som när jag hinner få sakna min pojkvän! och eftersom att jag tycker om min pojkvän så mycket vill jag ju såklart att han ska gå det han vill! sen kommer vi ses rätt ofta ändå! jag är glad för hans skull, och jag känner mig typ nykär. nä, det känns alltså väldigt bra!
 
ses i helgen vännen!♥
 

Så modigt. Får gratulera
I dina skor skulle jag lätt kapitulera

För
jag vet nåt som inte du vet
Träna att du hör det
Du ser ner på nån som
jag
Jag vet nåt som inte du vet
Tror du sitter säkert
Du försvinner jag
finns kvar

Jag ser hur dina händer skakar där du står
Ögonen flackar
som om du äntligen förstår
Att du är ingen mer än en sån som tittar ner

dem som skulle ta emot dig, faller nu e det farväl

Det tog allt för många år
för mig att äntligen bli fri.
Det har slitit mig itu.
 
 


 
Blandade bilder, bland annat från LK.. sen lite random :) enjoy!
 
 
 


RSS 2.0