my weekend!

hejsan! har haft en riktigt bra helg! i fredags hade jag fotografering med melinda, sedan kom även niklas och joel över så vi fyra fikade och kolla film + att ja fick presenter eftersom jag fyller år på tisdag hihi! super trevligt, igår dvs lördags så packade jag i princip ner hela mitt rum i kartonger sedan hade jag filmmys med pojkvännen. men han sov mest ahaha ;) idag har vi flyttat alla möbler och packat upp rummet igen osv eftersom jag har bytt rum! fått det lite mindre men så mycket mysigare! imorgon är det skola.. är inte taggad haha. har matteprov :( nu ska jag ta mig nå kvällsfika sedan lägga mig och se tv! kramis
 

yeeeah

 

hellu

vaknade upp med världens huvudvärk idag, så stannade hemma. har väl legat i sängen hela dagen, rätt tråkigt ju. så leds på att bara äta och inte göra något.. måste börja få igång rutinerna så att vardagen fungerar ordentligt! jag tycker själv jag mår mycket bättre då jag umgås, rör på mig, tar han om mig själv och min ekonomi, försöka uppfylla mina drömmar, ha mål att sträva mot osv! jag blir gladare då! men ja, tillbaka till den här dagen! jag och mamma for iaf och hyrde några filmer och köpte hamburgare! när lillsyrran kom hem lagade vi mat och satte oss framför tv och kolla film och åt! sen har vi bastat, haft inpackning i håret, ansiktsmask, plocka ögonbrynen osv! har skolfoto imrn så blir att kliva upp tidigt och fixa sig. torsdag har vi kök hela dagen, och frdag blir det först en liten ''minifotografering'' med melinda, sen ska jag baka tårta för får besök senare, fyller ju år på tisdag så ska bara ha en liten filmkväll med tårta och några fina! resten av helgen spenderas med min pjkvän som kommer hem en sväng ♥ saknar honom! hoppas på en super helg, behöver det! men ja, nu hade jag nästan tänkt göra mig i ordning för kvällen och lägga mig och se någon bra serie eller något sånt! puss och kram! 

när man var liten

haha, mamma la fram en massa bilder från då jag var liten, nog var man söt!

Williams lista

hellu, har varit i skolan och haft tråkigt idag. kom hem, åt lite glass hehe :D och kollade på min nya favvoserie. WILLIAMS LISTA!! älskar honom haha. och så jävla bra att han gjort en hel serie! dom kommer komma ut varje söndag klockan 19 tror jag! vad jag har förstått iaf! ikväll hade jag tänkt mysa på med en massa bra tv-program och nå gott hihi. till helgen hade jag tänkt baka hihi! någon tårta eller nå, tänkte testa lite och se vad jag vill ha nästa tisdag då jag fyller år hihi! 

School


im a weirdo


tattoos


Godnatt!

Ska ta och sova nu! Ska upp rätt tidigt imrn, och dagen börjar med idrott.. Yippeeyyy. Kvällen spenderades iaf med en kopp te och en film, som planerat. Fast Melinda kom över och fick mig på bättre humör också! Men ja, nu är det dags att sova för mig! Godnatt!


autumn anxiety

känner att jag börjat få lite höstångest.. kallt, blött, blåsigt och ingen pojkvän hemma att värma sig hos. vill flytta, sluta skolan, jobba och bara vara. begrava mig själv i jobb, tjäna pengar och komma hem till min mysiga pojkvän som jag saknar så. tror inte skolan är något för mig egentligen. men får fösöka härda ut nu, det är ju ändå bara lite mer än 6 veckor kvar till höstlovet.. drygt 3 månader till jullovet och ungeför 9 månader till sommarlov. sen två år till. brukar ju gilla hösten, men tror att jag hatar allting just nu, för att jag saknar kristoffer♥ nu ska jag ta och göra mig en kopp te och slå på någon film eller något. sånt som man gör på hösten.

clothes


När allting går emot ska jag hålla kvar

hellu. varit i jokkmokk i helgen hos posjkvännen. hade blandannat grillkväll med några där ifrån,sen hade jag och kristoffer filmmys. och idag har jag nästan städat igenom hela hans lägenhet, snäll som jag är! sen var vi på middag hos min mammas faster som bor typ vid kristoffer. åt tills jag typ sprängdes haha, jobbit värre. sen tog jag bussen hem och kom hem för ca 2 timmar sen. nu ska jag se om jag kan hitta på bra att se på tv, eller en film medans jag inväntar john blund. kramiiis. 

Upp för backar, genom fält om du säger det


När världen faller ner
är det du och jag,
det är du och jag.
Ja, jag lovar och jag svär.
För ingen känner dig
som jag känner dig.
Och ingen har mig mer
än du har mig.
Nej, jag lovar och jag svär.
 

On the road

På väg mot Jokkmokk för att spendera helgen med min älskling!


mat är gott.

gjorde matteprov idag, tror det gick bra hehe. sen håltimme för mig, men spenderade den med att kolla på en massa kläder på internet. sen hade vi andra lektioner och så. var hemma vid 3. åt chokladkaka hehe :D mums. men ja, har nu bestämt mig för att inte äta ihjäl mig på godsaker varje dag. kan ju räck med en ''lill-lördag'' på veckorna sen + helger haha ;) sen kanske man borde börja röra på sig lite också ;) men ja, allt det löser sig. sen hade jag tänkt börja ta tag i bloggen och göra en fin design osv. jag ska även börja spara pengar och så. börja hålla i ordning i rummet, känns som att jag lever i ett litet jävla förråd där det inte går att ta sig runt i. fast ajg har ju egentligen en walk-in-closet och ett rätt stort rum. är bara för mycket grejer. jaja, ska slutar nu, why? donno! pussis och kramis!

Dr Denim


Måndag

hello! idag har jag haft skola från 10.00 - 14.50, det har bara flytit på! sen gick jag och frida på stan en sväng.. träffade emiz i stan en snabbis när jag vöntade på bussen.. satte mig på bussen och fick sms av jossan att vi skulle hitta på något efter maten så vi for till stan och tog ut pengar till mig, sen for vi på coop så köpte jag glass och cola mums hehe :D sen såg vi en film.. varit en rätt bra dag idag, med lite att göra! imrn väntar idrotten 8.20.. jippie haha. men vafan, någon gång måste man ju göra nå ;) jaja, nu ska jag ta och ringa min älskling! puss och kram!

möblerat om, igen!

jag älskar att möblera om hehe, om jag ska städa.. måste jag nästan möblera om, annars är det så tråkigt. ibland kan det räcka med att flytta om ''grejer'' eller så flyttar jag om lite möbler, eller så byter jag olika möbler med natalie / köper begagnade möbler som jag byter med.. det är så roligt att flytta runt allt, det känns nästan som att det är nytt. + att om jag inte möblerar om så faller allt ihop och så har jag inte koll på vart något är för att jag flyttar runt utan att tänka på det. men om jag gör om allt så kommer jag liksom ihåg vart jag lägger allt. just nu så söker jag ett nytt sängöverkast till min 120cm säng. ett vitt, funkar även om det är mönster.. och om det är någon annan färg, men helst ljust. om ni har något kan ni ju skriva en kommentar eller så kan ni skriva på fackebook :) jag ska även byta gardiner och så måste jag få upp något över skrivbordet. ser så tomt ut annars :) typ en tavla, eller foton tror jag! tänkte lägga upp bilder på rummet i det här inlägget.. så får ni se hur det ser ut, om någon ens bryr sig ;) men ja.
 
vad har jag gjort i helgen då? jag var med jossan efter skolan i fredags typ, sen for jag till bäckmark, och var med min fina pojkvän och hans familj. och i lördags var vi till jokkmokk ich gjorde i ordning i hans fina lägenhet! super fin är den! :)
 
 
nu ska jag vara tråkig och se på bones! puss kram

RSS 2.0